Kuvassa keskellä.
WILHELMIINA - PIKKULEIVÄT
Ainekset
- 200 g voita tai leivontamargariinia
- 2 1/4 dl sokeria
- 1 kananmunankeltuainen
- 2 rkl siirappia
- 3 tl vaniljasokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl ruokasoodaa
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuainen, siirappi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Muovaa taikinasta kuusi tankoa ja paista ne kahdella, leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi. Leikkaa tangot heti uunista otettuasi pellillä vinoneliöiksi. Anna jäähtyä pellillä ja säilytä rasioissa.
Näitä tarjottiin pikkusiskon 3-v syntymäpäivillä, tosi hyvin meni kaupaksi..! Lähde Kotilieden kotisivuilta.
Kommentit