1319852.jpg

Kuvassa keskellä.

WILHELMIINA - PIKKULEIVÄT

Ainekset

  • 200 g voita tai leivontamargariinia
  • 2  1/4 dl sokeria
  • 1 kananmunankeltuainen
  • 2 rkl siirappia
  • 3 tl vaniljasokeria
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl ruokasoodaa

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuainen, siirappi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  2. Muovaa taikinasta kuusi tankoa ja paista ne kahdella, leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi. Leikkaa tangot heti uunista otettuasi pellillä vinoneliöiksi. Anna jäähtyä pellillä ja säilytä rasioissa.

Näitä tarjottiin pikkusiskon 3-v syntymäpäivillä, tosi hyvin meni kaupaksi..! Lähde Kotilieden kotisivuilta.